Bouquet-20

1,600ден

Освежете го денот со нашиот букет од 7 свежи гербери и зеленило! Направете го моментот посветол и свеж. Нарачајте сега

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 1,600ден
Categories: , Tags: , Product ID: 5924

Description

Освежете го денот со нашиот букет од 7 свежи гербери и зеленило! Направете го моментот посветол и свеж. Нарачајте сега