Purse-1

2,300ден

Нов производ! Специјално дизајниран картон во форма на женска чанта, наполнет со свежо сезонско режано цвеќе. Во овој случај со гербери и кринови. Супер Fancy цветно изненадување за неа.

Categories: , Tags: , , , , Product ID: 4789

Description

Нов производ! Специјално дизајниран картон во форма на женска чанта, наполнет со свежо сезонско режано цвеќе. Во овој случај со гербери и кринови. Супер Fancy цветно изненадување за неа.