Секој голем Сон започнува со Сонувач!!!

Бајковита роденденска декорација за малечка принцеза која тргнува по патот на голем сонувач. Локација е Ресторанот Петрол Компани во Тетово.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *