Величествена Свадбена Декорација и Организација!!!

Величествена свадбена декорација со свежо режано цвеќе и сите пропратни детаљи што ја придружуваат Свадбата. Локација Ресторан Грин Гарден.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *