Кока Кола Новогодишни и Божиќни Идеи!!!

Со гордост можеме да се пофалиме дека проектот за Новогодишниот и Божиќен амбиент во едни од најпосетуваните Скопски кафиќи за сезоната 2019, а по нарачка на Кока Кола Македонија го реализиравме ние.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *