Присутни на Christmas World 2020 во Франкфурт!

За да бидеме чекор со времето, секоја година се трудиме да посетиме барем 2-3 саема од индустријата која ја работиме. Еве некоја идеја од саемот на кој беа презентирани трендовите кои ке се користат за сезоната 2021. Производителите на Новогодишни и Божиќни елки, лампиони, украси, додатоци… ги понудија своите линии за 2021. Тимовите на дизајнери се потрудија се тоа да го спојат во една прекрасна новогодишна композиција,

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *