Booze-4

5,700ден

Дрвена натур кутија со пијалок JW Black 0,7, аранжман со природно премиум режано цвеќе, Lindt премиум бонбоњера, Lindt чоколатца, декоративни елементи.Поклон наменет за него, може како корпоративен, изразување благодарност…

Categories: , Tags: , , Product ID: 4665

Description

Дрвена натур кутија со пијалок JW Black 0,7, аранжман со природно премиум режано цвеќе, Lindt премиум бонбоњера, Lindt чоколатца, декоративни елементи.Поклон наменет за него, може како корпоративен, изразување благодарност…