Valent-12

1,850ден

Fancy букет со 3 црвени Еквадорски рози, гипсофила, зеленило, декоративни елементи и балон срце со хелиум. Одлиќен избор за да посветите внимание на саканата.

Categories: , Tags: , , Product ID: 4723

Description

Fancy букет со 3 црвени Еквадорски рози, гипсофила, зеленило, декоративни елементи и балон срце со хелиум. Одлиќен избор за да посветите внимание на саканата.