Booze-6

6,700ден

Натур дрвена гајба, изработена од нажи мајстори, наполнета со Премиум свежо режано Холандско цвеќе, Рози, Антуриум, Ванда, Крин, Moet 0,7, Линдт премиум бонбоњера и чоколатца, зеленило, декоративни елементи. Премиум подарок за оставање специјален впечаток, а може и како корпоративен подарок за деловен соработник.

Description

Натур дрвена гајба, изработена од нажи мајстори, наполнета со Премиум свежо режано Холандско цвеќе, Рози, Антуриум, Ванда, Крин, Moet 0,7, Линдт премиум бонбоњера и чоколатца, зеленило, декоративни елементи. Премиум подарок за оставање специјален впечаток, а може и како корпоративен подарок за деловен соработник.