Gift-3

2,500ден

Подарок првенствено наменет за него. Мали алкохолни пијалоци во комбинација со апетисани, суво овошје и Lindor премиум чоколадни бонбони, свежо цвеќе.

Categories: , Product ID: 936

Description

Подарок првенствено наменет за него. Мали алкохолни пијалоци во комбинација со апетисани, суво овошје и Lindor премиум чоколадни бонбони, свежо цвеќе.