Minion

3,000ден

Fancy Minion интересен аранжман кој ке предизвика насмевка и задоволство во секоја пригода. Комбинација на свежи хризантеми и рози со премиум чоколатца Lindor.

Category: Product ID: 955

Description

Fancy Minion интересен аранжман кој ке предизвика насмевка и задоволство во секоја пригода. Комбинација на свежи хризантеми и рози со премиум чоколатца Lindor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *