Booze-3

8,500ден

Дрвена натур кутија со пијалок шампањ Moet Rose дополнета со природно премиум режано цвеќе, Lindt премиум чоколатца, декоративна машна. Подарок кој може да биде наменет како корпоративен, за неа, за годишнина, дипломирање…

Description

Дрвена натур кутија со пијалок шампањ Moet Rose дополнета со природно премиум режано цвеќе, Lindt премиум чоколатца, декоративна машна. Подарок кој може да биде наменет како корпоративен, за неа, за годишнина, дипломирање…