Box-16

9,200ден

Ексклузивен бел дијамантски Flower Box, наполнет со микс од премиум свежо режани Холандски и Еквадорски рози во разновидни бои, +/- 50 рози, зависно од големината. Сладок и Романтичен подарок за саканата личност.

Description

Ексклузивен бел дијамантски Flower Box, наполнет со микс од премиум свежо режани Холандски и Еквадорски рози во разновидни бои, +/- 50 рози, зависно од големината. Сладок и Романтичен подарок за саканата личност.