Easter-2

1,500ден

Плетена корпа натур боја наполнета со Succulent од групата Aloe декорирана со велигденски мотиви. Наш предлог за Велигден.

Category: Tags: , , Product ID: 4918

Description

Плетена корпа натур боја наполнета со Succulent од групата Aloe декорирана со велигденски мотиви. Наш предлог за Велигден.