Box-13

19,500ден

Прекрасна златна голема дијамантска кутија, наполнета со 101 еквадорска роза, пампаз грас, декоративно зеленило, декоративни машни. Уникатен подарок на овие простори.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5248

Description

Прекрасна златна голема дијамантска кутија, наполнета со 101 еквадорска роза, пампаз грас, декоративно зеленило, декоративни машни. Уникатен подарок на овие простори.