Box-12

15,700ден

Прекрасна сребрена голема дијамантска кутија, наполнета со 55 еквадорски рози, пампаз грас, декоративно зеленило, декоративни машни. Уникатен подарок на овие простори.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5246

Description

Прекрасна сребрена голема дијамантска кутија, наполнета со 55 еквадорски рози, пампаз грас, декоративно зеленило, декоративни машни. Уникатен подарок на овие простори.