BabySet-2

3,700ден

Прекрасен комплет за честитки на новородено женско ангелче. Комплетот содржи хелиум балони, букет со свежо избрано природно цвеќе, голем розев плишан мендо, картичка за порака.

Category: Product ID: 2865

Description

Прекрасен комплет за честитки на новородено женско ангелче. Комплетот содржи хелиум балони, букет со свежо избрано природно цвеќе, голем розев плишан мендо, картичка за порака.