SetBaby-1

2,600ден

Прекрасен комплет за честитки на новородено машко ангелче. Комплетот содржи хелиум балон, кутија наполнета со природно цвеќе, мече, премиум чоколатца Lindor, картичка за порака.

Category: Product ID: 1293

Description

Прекрасен комплет за честитки на новородено машко ангелче. Комплетот содржи хелиум балон, кутија наполнета со природно цвеќе, мече, премиум чоколатца Lindor, картичка за порака.