Diamon-2

4,400ден

Коцкаста кутија со транспарентен капак во стил на дијамант, наполнета со свежи црвени рози во форма на срце. Уникатен производ за искажуване неизмерна љубов.

Category: Product ID: 1684

Description

Коцкаста кутија со транспарентен капак во стил на дијамант, наполнета со свежи црвени рози во форма на срце. Уникатен производ за искажуване неизмерна љубов.