Gift-6

3,150ден

Дрвена кутија специјално изработена за нашите потреби наполнета со сортно вино, свежо режано природно сезонско цвеќе и Lindor бонбочиња, декорација во стилот на аранжманот и картичка за порака на примателот. Идеален поклон за прием во домашни услови.

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 3,150ден
Category: Product ID: 2880

Description

Дрвена кутија специјално изработена за нашите потреби наполнета со сортно вино, свежо режано природно сезонско цвеќе и Lindor бонбочиња, декорација во стилот на аранжманот и картичка за порака на примателот. Идеален поклон за прием во домашни услови.