Gift-4

4,600ден

Дрвена кутија наполнета со свежо сезонско природно цвеќе, орхидеја, Lindt бонбони. Свежа и убава комбинација за предизвикување искрена насмевка од саканата личност.

Category: Product ID: 1651

Description

Дрвена кутија наполнета со свежо сезонско природно цвеќе, орхидеја, Lindt бонбони. Свежа и убава комбинација за предизвикување искрена насмевка од саканата личност.