Fancy-5

6,700ден

Прекрасен букет со свежи холандски црвени рози, кутија во форма на срце наполнета со 2 мини Моета, Lindor срце, Lindor бонбончиња, декорација во стилот на аранжманот и картичка за порака. Фантастичен подарок за две заљубени голупчиња.

Category: Product ID: 2882

Description

Прекрасен букет со свежи холандски црвени рози, кутија во форма на срце наполнета со 2 мини Моета, Lindor срце, Lindor бонбончиња, декорација во стилот на аранжманот и картичка за порака. Фантастичен подарок за две заљубени голупчиња.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fancy-5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *