Forever-2

3,700ден

3 Природни презервирани рози декорирани во стаклен сад во форма на јаболко. Розите доколку се чуваат во нормални домашни услови може да опстојат најмалку 2-3 години.Супер подарок за сеќавање на мила женска особа.

Category: Product ID: 1281

Description

3 Природни презервирани рози декорирани во стаклен сад во форма на јаболко. Розите доколку се чуваат во нормални домашни услови може да опстојат најмалку 2-3 години.Супер подарок за сеќавање на мила женска особа.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever-2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *