Bouquet-5

1,500ден

Add drink

Drinks

Add balloon

Balloons

Add parfume

Parfumes

Add teddybear

Bears

Add chocolate

Chocolates

Dostava nadvor od Skopje

Total: 1,500ден
Category: Product ID: 1287

Description

Едноставен фенси букет направен од сезонски свежи цвеќиња. Направен од бели хризантеми и кермид, завиткани во хартија со декоративна машна.