Basket-3

4,000ден

Корпа полна здравје. Наполнета со природно свежо сезонско овошје и природно холандско сезонско цвеќе, роза, крин, антуриум, сончоглед… декоративна машна. Супер подарок за изразување желба за побрзо закрепнување.

Category: Product ID: 2967

Description

Корпа полна здравје. Наполнета со природно свежо сезонско овошје и природно холандско сезонско цвеќе, роза, крин, антуриум, сончоглед… декоративна машна. Супер подарок за изразување желба за побрзо закрепнување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Basket-3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *