Lux-2

18,500ден

Џиновски букет со 101 црвена Еквадорска роза, направен во форма на срце. Уникатно изразување на Љубов кон саканата Личност.

Category: Product ID: 1660

Description

Џиновски букет со 101 црвена Еквадорска роза, направен во форма на срце. Уникатно изразување на Љубов кон саканата Личност.