Декорација на Јубилејна Годишнина на Успешна Фирма!!!

Искључително задоволство ни направи доделувањето на проектот за организација и декорација на 20 годишнината од постоењето на компанијата Мебел Дизајн. Во соработка со Рагуса центарот за настани, и секако прекрасните домаќини и гости, направивме магичен спој на зима и топлина. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *