Спектакуларна Свадба во Шато Камник!!!

Доколку сакате да излезете од секојдневниот шаблон и приредите нешто несекојдневно, еден од нашите предлози е некоја винарска визба или шато. Еве еден пример како може се тоа да биде скоцкано и да изгледа. Локација е Шато Камник Скопје.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *