Diamon-1

2,750ден

Прекрасна дупла кутија во форма на дијамант наполнета во горниот дел со свежи црвени рози, а во долниот дел премиум чоколатца Lindor.

Category: Product ID: 963

Description

Прекрасна дупла кутија во форма на дијамант наполнета во горниот дел со свежи црвени рози, а во долниот дел премиум чоколатца Lindor.