Lux-3

15,500ден

Инзвонреден букет со 101 црвени свежи рози изработени во форма на топка. Уникатно изразување на Љубов кон саканата Личност.

Category: Product ID: 1672

Description

Инзвонреден букет со 101 црвени свежи рози изработени во форма на топка. Уникатно изразување на Љубов кон саканата Личност.