Отварање на Фламинго во Мериот Скопје!!!

Бевме учесници во подготовките на отварање на Казиното Фламинго во Хотелот Мериот во Скопје. Свежи украсни растенија, декорација со суво цвеќе, балонска декорација, новогодишна декорација…