Бајка за Модерна Принцеза!!!

Модерното време носи модерни барања од најсаканите Фенси Принцези, кои зачекоруваат во реалниот свет. На такво едно барање, ние завршивме ваква работа. локација Брик Бар Скопје.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *