Свадби

Кога се подготвува Свадба премногу време губиме на детаљите, одлуките и секој значаен допир. После многу припреми и обиди, следи прашањето “Кој се ова ќе го реализира според планот?”. Во Fancy Marriage сме специјализирани за координација на Свадбениот Ден.

Нашиот фокус е да го претвориме вашиот сон за големиот ден Реалност, за кој сте се потрудиле премногу. Ќе ја споиме секоја коцка во мозаикот, сите планови да се изреализираат мазно и дискретно. Предноста да не ангажирате е што вие, вашата фамилија, пријатели ќе имаат можност релаксирано и комплетно да се опуштите во вашиот Спектакл.