Се што гледате од слики и видеа на нашиот веб сајт и социјалните мрежи е рачна изработка на нашите креативни дизајнери. Рачно изработените букети и аранжмани се изработени од свежо режано цвеќе базирано на вашиот вкус и желба. Поголемиот дел од цвеќето го набавуваме од Холандија, а зависно од сезоната користиме и одредени видови цвеќе произведени по домашните фарми. Нашиот талентиран тим на цвеќари ќе ги изберат најрасцветаните сезонски цветови за вашиот букет, ќе го аранжираат и вметнат картичка со порака по ваш текст.

Доколку сакате персонализиран производ или поспецифичен дизајн, ве молиме јавете се и ке се договориме.

++389 70379091 / Viber / WhatsApp