Бутик пристап на дизајнирање настани со ексклузивни цвеќиња во фокусот. Нашиот префинет дизајн и ексклузивно цвеќе е се што е потребно да го персонализираме вашиот корпоративен настан или приватна прослава, кој ќе изгледа Величествено и Незаборавно.

Прифаќаме лимитиран број на настани секоја сезона,, со цел максимално да може да се посветиме на вашиот настан, со лична консултација со Елена Fancy. Цените се високо варијабилни, базирани на типот на цвеќето, видот на додатоци што ќе ги користиме и комплексноста на изработката. Ве молам побарајте понуда за вашиот настан.

Со нетрпение очекуваме да ја слушнеме вашата Визија.