Родендени

Кога некој близок или драг во нашето срце полни уште една година во својот живот, сакаме да направиме се што можеме да го направиме денот Екстра Меморизиран. Дали 1(прв), 10-ти, 50-ти, со организација во вашиот дом, ресторан, хотел, или во некој објект или отворен простор со намена за прослави, нашето искуство ќе ви помогне полесно да се дојде до замислениот краен резултат.

Нашите клиенти се обично презафатени индивидуи кои често пати се и во очите на јавноста. Нашата услуга е персонална и секогаш дискретна. Ќе се погрижиме славениците и нивните гости да имаат прекрасна и долго запаметена забава. Наша цел е презадоволен клиент и настан кој ќе се прераскажува за навек. Ја знаеме важноста на овој ден и обезбедуваме се што ви е потребно.