Sympa-1

6,800ден

Цветен аранжман со свежо режано Холандсо цвеќе, рози, антуриум, хризантема, кермит, крин, еукалиптус, зеленило, набоцкан на сунгер. Бело-зелена комбинација. Намена за изразување сочуство.

Category: Product ID: 4659

Description

Цветен аранжман со свежо режано Холандсо цвеќе, рози, антуриум, хризантема, кермит, крин, еукалиптус, зеленило, набоцкан на сунгер. Бело-зелена комбинација. Намена за изразување сочуство.