XMas-4

3,300ден

Фенси Новогодишен бокс наполнет Тиквеш 0,7 вино, со холандско суво цвеќе, Lindt премиум чоколатца, зеленило, новогодишни орнаменти и украсчиња. Интересен гест за изразување почит околу новогодишните празници.

Categories: , Tags: , , Product ID: 5168

Description

Фенси Новогодишен бокс наполнет Тиквеш 0,7 вино, со холандско суво цвеќе, Lindt премиум чоколатца, зеленило, новогодишни орнаменти и украсчиња. Интересен гест за изразување почит околу новогодишните празници.