TwentyFive

8,000ден

Плишана премиум црна кутија наполнета со природни холандски црвени рози и прекрасна црвена хризантема во форма на бројката 25. Идеален подарок за честитање на 25-годишњак/иња.

Category: Product ID: 2963

Description

Плишана премиум црна кутија наполнета со природни холандски црвени рози и прекрасна црвена хризантема во форма на бројката 25. Идеален подарок за честитање на 25-годишњак/иња.