Succul.-1

1,500ден

Прекрасен избор на едни од најубавите и најиздржливите растенија. Прекрасен подарок за декорација на вашиот дом или канцеларија.

Category: Product ID: 1291

Description

Прекрасен избор на едни од најубавите и најиздржливите растенија. Прекрасен подарок за декорација на вашиот дом или канцеларија.