Heart-4

4,700ден

Елегантна кутија во форма на срце, наполнета со свежи Холандски рози, Lindt срце бонбоњери, и чоколатца Lindt. Одлично изненадување за саканата.

Categories: , , Tags: , , Product ID: 4791

Description

Елегантна кутија во форма на срце, наполнета со свежи Холандски рози, Lindt срце бонбоњери, и чоколатца Lindt. Одлично изненадување за саканата.