Forever-5

1,500ден

Природна презервирана чоколадизирана роза во корнет, декорирана во стаклен сад. Розата доколку се чува во нормални домашни услови може да трае најмалку 2-3 години.Супер подарок за сеќавање на мила женска особа.

Category: Product ID: 2868

Description

Природна презервирана чоколадизирана роза во корнет, декорирана во стаклен сад. Розата доколку се чува во нормални домашни услови може да трае најмалку 2-3 години.Супер подарок за сеќавање на мила женска особа.