Easter-1

3,700ден

Плетена корпа во натур боја наполнета вино Stobi, Lindt чоколадни зајковци,декоративни велиогденски јајца, природно сезонско декоративно цвеќе, велигденска декорација. Наш предлог за честитање Велигден.

Category: Tags: , Product ID: 4916

Description

Плетена корпа во натур боја наполнета вино Stobi, Lindt чоколадни зајковци,декоративни велиогденски јајца, природно сезонско декоративно цвеќе, велигденска декорација. Наш предлог за честитање Велигден.