Bouquet-7

5,700ден

Инзвонреден Fancy рачно изработен букет од свежо сезонско режано цвеќе. Рози, еустома, брасика, крин, пампаз грас, хризантема, зеленило, декоративна машна … Намена за оставање на искључителен впечаток на неа, да ја развеселите,изразите љубов и романса, дипломирање…

Categories: , , Tags: , , Product ID: 4649

Description

Инзвонреден Fancy рачно изработен букет од свежо сезонско режано цвеќе. Рози, еустома, брасика, крин, пампаз грас, хризантема, зеленило, декоративна машна … Намена за оставање на искључителен впечаток на неа, да ја развеселите,изразите љубов и романса, дипломирање…