Почитувај ги потрошувачите, умеат да го Респектираат тоа!!!

Со гордост може да се пофалиме дека три години по ред сме ангажирани да вметнеме фенси дух во организацијата на компанијата АРЦЕЛОРМИТТАЛ за нивниот ден на потрошувачи. Локацијата на овие настани се одржа во Хотелот Мериот Скопје и Хотел Александар Палас Скопје.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *