Најубавите нешта се секогаш направени од Страст и Љубов!!!

Прекрасен микс на Свадба и Крштевка. Комплетна организација од страна на Fancy Marriage. Украсување на домот, украсување и комплетна организација на церемониите во црква (крштевка и венчавање), Комплетна декорација, осветлување, музика, менаџирање на приемот. Локацијата е Chateau Kamnik Winery. Незаборавна и магична вечер за паметење.