Направи Бајка и Живеј во Неа!!!

Бајковит роденден за една принцеза која наполни 1 година. Комплетна декорација на роденденот, цветни аранжмани, слатка маса, хелиум балони, декоративни реквизити… Локација на роденденот Хотел Петрол Компани – Тетово

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *